Massage och bra karma

Visst är det så att hösten och vintern är de lite hårdare årstiderna? Många kan uppleva att ha mindre energi än vanligt. Jobbet kan kännas en smula hårdare än vanligt och soffan kännas väldigt lockande. Det finns vissa saker man kan göra för att pigga upp sig själv på dessa årstider. Att tänka över sina kost och motionsvanor är en sak. En annan sak är att unna sig lite extra lyx.

 

Massage

Efter en dag på kontoret kan en massage vara riktigt skönt och avslappnande för att bli sig sälv igen. Tycker du att det är dyrt att gå till en massör? Det är tyvärr ofta. Vad du så kan välja att göra är att be din partner om att ge dig massage. Det är bra karma!

 

Lyxa till massagen där hemma

För att göra massagen extra trevlig kan det vara en bra idé att köpa in en bra massageolja. En gammal rapsolja från kökshyllan kanske inte känns så lyxig.

 

Värme

En värmekudde kan vara riktigt skön att få på området man nyss har blivit masserad på. Det gör att massagen håller i sig lite längre. Även en varm dusch kan förlänga massagebehandlingen.

Professionell massage

Om du ändå bestämmer dig för att använda pengar på en professionell massör kan det vara förnuftigt att höra med vänner och bekanta om de kan rekommendera en speciell massör. Ibland kan man nämligen uppleva skiftande kvalitet. Kanske vill du samtidigt prova på akupunktur? Vissa massörer utför nämligen akupunktur som i vissa tillfällen kan avhjälpa muskelsmärtor. Igen, här gäller samma råd att höra med vänner och till och med se på anmälningar på nätet så att du hamnar i säkra händer.

 

Följer du ovanstående råd kan du vara säker på en stunds avslappning när mörkret faller över oss!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.